ElInstallationer

En kontakt räcker

Vår kunskap inom elinstallation är uppbyggd av lång erfarenhet och kompetensutveckling av våra medarbetare.
Vi är din samarbetspartner från idé till färdig anläggning - Projektering, entreprenad, industri & service.
 

 

Sedan 1937 - 81 år som elinstallatör


Surahammars Elaffär har utvecklats i takt med tiden och vi är idag ett 14-tal medarbetare som med stort kunnande och engagemang hjälper dig med allt inom el- och teleteknik. Oavsett om du är villaägare, bostadsförening, fastighetsägare eller företagare kan du vända dig till oss för att modernisera, effektivisera, förfina och säkra din elanläggning och fastighet. Läs mer om vad vi kan erbjuda just dig här på vår sida eller välkommen in till ett av våra lokala kontor i Surahammar så berättar vi mer om vad vi kan hjälpa dig med!

Våra Elinstallatörer

 

elektriker jobb

Kvalitét och Service

Vår styrka ligger i kunskap, service och kvalitet. Önskas hemleverans, hjälp med ljussättning  samt installation, erbjuder vi olika lösningar allt efter dina behov.Våra utrustade servicebilar cirkulerar runt om i Västmanland och vi är aldrig längre bort än ett telefonsamtal.

Fastighetsautomation

Möjligheterna är oändliga, vi bygger och anpassar styrsystem för just ert behov. Energi, larm, passage, ljus eller kanske övervakning. Nyckelordet för oss är integration & oberoende med vår valfrihet att arbeta med öppna lösningar i olika protokoll, KNX mfl.

 

Konsultation

Vi har genom åren arbetet upp ett stort antal referensprojekt inom många olika områden. Vi arbetar alltid tillsammans med våra kunder för att ge den totalt bästa lösningen ur ett hållbarhetsperspektiv. Oavsett typ av elinstallation, kan vi ge lösningen från konsultation till färdig produkt. Ljussättning, kraft, automation, energi, säkerhet, vår kunskap är stor inom många elområden.
auto

Automation

Eltekniska installationslösningar i kombination med maskinella utrustningar har vi utfört under många år hos både nya och trogna kunder.

UNDERHÅLL MED ELLER UTAN ROT

 
Alla anläggningar behöver förr eller senare underhåll. Vi hjälper många kunder med systematiskt underhåll på stora som små anläggningar eller fastighetsbestånd. För dig som är privatperson ta chansen att utnyttja det förmånliga ROT-avdraget för en subventionering av arbetskostnaden vid stora som små arbeten.!

Kontakta oss