Om företaget
surael

Vår filosofi

Vi har en filosofi om att ligga i framkant i allt vi gör. Vi skall utvecklas och växa med vår stabila och trygga historia i ryggen.
Vi värnar om våra kunder och arbetar alltid för att vara en samarbetspartner där vi tillsammans med kunden skapar den optimala lösningen över tiden.
 

 

 benny2

Elbehörighet genom EIO

Vi är medlemmar i EIO och har utifrån deras kvalitetssystem certifierat oss enligt ISO 9001:2008. Detta innebär för dig som kund att vi alltid skall lämna ett arbete som är felfritt, från order till faktura. Projektering och genomförande av elinstallationer efterföljs rutinmässigt med egenkontroll och mätning, allt för att du som kund skall känna dig trygg och säker.
lager butik

Butik och Lager

Surahammars ElAffär är ett väl inarbetat serviceföretag och våra elektriker är välutbildade, med lång branschvana, uppdaterade på modern teknik och nyheter inom elinstallationsområdet. Våra servicebilar är specialutrustade för snabb och effektiv service. Vi utför service och reparationer på det mesta inom el samt på alla märken av hushållsmaskiner. 

Vi på Surahammars ElAffär AB är säkra på att det är just vi som jobbar här som gör skillnaden!

 
Förutom en gedigen kunskap som du som kund kan förutsätta att vi besitter, har vi ett engagemang och en yrkesstoltet som få andra, skillnaden märks. Låt oss bry oss om dig också, vi är redo för era utmaningar!

Kontakta oss